Umíme zabezpečit váš CMS WordPress

WordPress je velmi populární a bezpečný CMS, ale jako každý jiný software, i WordPress může být zranitelný vůči útokům. Proto je důležité pravidelně aktualizovat WordPress na nejnovější verzi, používat silná hesla, antimalware a spolupracovat se spolehlivým hostingem, který klade bezpečnost na první místo. Pokud máte zájem o další informace o zabezpečení WordPressu, můžete nás kontaktovat a rádi vám WordPress zabezpečíme.

Mějte hezký den! KSwebdesign.

Krásné Vánoční svátky a mnoho štěstí do Nového roku 2024

Krásné Vánoce a hodně úspěchů s vašimi webovými stránkami! 🎄🎁🎉

Pokud hledáte inspiraci pro vánoční přání, můžete zvážit následující text:

“Vánoce jsou časem radosti a štěstí. Přejeme vám, aby byly vaše svátky plné lásky, pohody a klidu. Ať se vám daří vše, co si přejete, ať se vám splní všechny sny a cíle. Krásné Vánoce a šťastný nový rok!” 1

Tento text můžete použít jako základ a upravit ho podle svých představ.

Přeji vám krásné svátky! 🎄🎁🎉

Co je to WordPress

WordPress je bezplatná platforma pro tvorbu webových stránek s otevřeným zdrojovým kódem. Na techničtější úrovni je WordPress systém pro správu obsahu (CMS) napsaný v PHP, který používá databázi MySQL. V laické řeči, WordPress je nejjednodušší a nejvýkonnější z blogů a webových stránek, které dnes existují.

Pokračovat ve čtení

Vánoční Svátky 2022

Vážení zákazníci,

všem vám přejeme krásné a klidné Vánoce, které vás uspokojí. Jsme rádi, že jste si nás vybrali a pevně doufáme, že budete spokojeni i příští rok.

Hodně štěstí a spokojenosti vám přeje KSwebdesign – team

WordCamp 2022

Ahoj příznivci WordPressu.

Letos už, myslím podruhé se WordCamp konal opět on-line. Témata byla opět zajímavá, ale už mi chybí osobní kontakt. Tak doufám, že příště to již dopadne….

Nicméně jsem letos nakoukl do právních oblastí publikování na webu a e-shopu. Díky moderátorů jsem již připraven cookies lištu a provázat ji s nastavením WP dle požadavků EU.

Pro úplnost jěště přikládám program:

  • Nejčastější problémy vašich stránek
  • Právo a weby
  • Tvorba přístupných webů
  • Page builders a práce s nimi (Gutenberg, Elementor, Divi, …)
  • Design a UX při vývoji webových aplikací
  • Business v digitálu
  • a samozřejmě technická poradna

Tak zase za rok a díky všem přednášejícím a organizátorům.

Účast na CzechOn-lineExpo

Zdravím vás.

Zase po dlouhé době kovidové jsem se zúčastnil odborné konference, která byla zaměřena na mé oblíbené e-shopy. Tentokrát to nebylo o programování, ale o spíše o e-commerce. Osobně jsem se zúčastnil přednášek o SEO kategoriích v e-shopech, jak (ne)chybovat při provozu prodeje, jak být důvěryhodným obchodem na internetu, jak spárovat produkty s Heurékou a dalších.

Bylo to pro mne opravdu užitečné a dokážu se více orientovat v problematice.

Děkuji všem přednášejícím za jejich vědomosti a zase někdy AHOJ.

Krásné prožití vánočních svátků

Vážení zákazníci.

přeji vám všem pohodové prožití Vánoc a mnoho úspěchů do roku 2022. Mimo jiné i mnoho spokojených návštěvníků a uživatelů mnou vytvořených webových stránek a e-shopů.

To vám přeje Karel Sedlecký a můj team